GRATIS FRAGT ved køb over 599 DKK

Adriana Torres – Gracias, Workshop 19. juni 2024

1.125,00 kr.

Gracias – Tak – workshop med Adriana Torres

Dato: Onsdag d. 19. juni 2024
Tidspkt 10.00-16.00

Forplejning:
Vi sørger for god frokost – kaffe/the/vand ad libitum og så selvfølgelig lidt sødt så vi ikke går helt kolde undervejs.

Pris:
Prisen inkludere en materialepakke med påtegnet stof, garn, nåled og instruktionshæfte så du har mulighed for at færdiggøre arbejdet. hjemme.

Sted: Kurset holdes i Tille’s kursuslokale, Gultentorpvej 12, 9260 Gistrup.
Min. Deltagerantal:  8 (kurset aflyses ved deltagerantal under 8)
Max. Deltagerantal: 16


Afbestilling

Afbestiller du mindst 21 dage før kursus start tilbagebetales det fulde kursusgebyr. Hvis du derimod afbestiller mellem otte og 21 dage før kursets start, tilbagebetales 50% af det fulde kursusgebyr.
Hvis du afbestiller mellem nul og syv dage før kursus start refunderes 0% af det fulde kursusgebyr.

Vi glæder os til at se dig!

 

 

På lager

Yderligere information

Sidste år var vi så heldige at Adriana Torres lagde vejen forbi Tille’s. Vi broderede Alfabeter til den helt store guldmedalje. Det kom der mange fine eksemplarer ud af.

Adriana boede i Tille’s hus i Nøvling og det var her hun fandt inspiration til denne nye workshop som helt enkelt hedder Gracias…eller på dansk Tak!

Adriana skriver selv om inspirationen:
I Juni 2023 så jeg for første gang en Digitalis blomst i fuldt flor. Ret ved siden af var en bi på besøg hos en af mange mange blomstrende tulipaner. Denne oplevelse er blevet til et ny broderi af to figurer som møder hinanden i en smuk have.

Hvad kan du lære:

Ja ud over at møde en fantastisk kvinde får du mulighed for at brodere masser at knuder, tungesting, stikkesting og kontursting. Det er lykkes Adriana at genskabe en stumpwork teknik som tidligere blev fremstillet med hjælp fra special fremstillet værktøj. Her lærer du hvordan det kan gøres uden brug af andre hjælpemidler end dine egne to hænder. Du lærer også hvordan du kan fremstille farvetonede tungestingsvævninger og som en lille bonus har Adriana to nye sting med i bagagen. Dem kalder hun Japa Mala og Coffee Beans.

Vi glæder og vildt til igen at tage imod Adriana og håber du har lyst til at være med til en dag som vi med garanti kan sig ikke bliver som nogen anden broderi workshop.

 

 

Spændende gaveidéer

Er du på udkig efter en gave?
Så kunne disse udvalgte produkter måske være noget for dig!

Glade kunder

Se hvad vores kunder siger om Tille’s

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomVis webshop