GRATIS FRAGT ved køb over 599 DKK
Varenummer DMC Coton Floche á Broder Kategorier , ,

DMC navnegarn, 10g fed

49,00 kr.

DMC navnegarn i store lækre fed i 100% bomuld.
Der er 10 g i hvert fed.

Navnegarn er blødt at brodere med, og egner sig f.eks. til navnebroderi, fladsyning mv.

Yderligere information

DMC navnegarn

DMC navnegarn er især velegnet til broderi af navne og monogrammer. DMC i store fed a 10 gr. fåes til en rigtig god pris, så skal du sy meget eller er du bare en samler, så skal du ikke snyde dig selv for denne udgave af DMC’s navnegarn.

Vi lover at du ikke bliver skuffet over kvaliteten.

DMC navnegarn er til dig der helst syr med en enkelt tråd.  Vi har valgt at lagerføre de store 10 gr. fed fordi vi synes, at du får så meget mere for pengene. Et enkelt fed svarer til mere en 3 små dukker, så der er altså en hel de at spare.
Navnegarn No. 16 i 10 gr. fed i typen Coton Floche á Broder er tyndere end dens navnebror i de små dukker, faktisk svarer den bedre i tykkelsen til navnegarn No. 25.

Hos Tille’s sørger vi altid for at give den bedste service og vejledning. Således får du den bedste oplevelse, hvis du bestiller et eller andet fra vores shop. Om du er nybegynder eller har erfaring, spiller ingen rolle, stingvejledningen hjælper dig godt på vej. Er du i tvivl, så kontakt os endelig her eller kig forbi til et af vores mange kreative kurser. Vores kursister er altid i de bedste hænder, når nye sting og metoder skal tillæres. Vi tilpasser altid vores læring til den enkeltes erfaring og kompetencer, så det bliver sjovt at lære nyt.

 

Spændende gaveidéer

Er du på udkig efter en gave?
Så kunne disse udvalgte produkter måske være noget for dig!

Glade kunder

Se hvad vores kunder siger om Tille’s

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomVis webshop