GRATIS FRAGT ved køb over 599 DKK
Varenummer 9788740662917 Kategorier , , , , ,

Kogin broderi – den ultimative grundbog

274,00 kr.

Kogin broderi – den ultimative grundbog

Forfatter: Susan Briscoe
Oversat til dansk ved: Tine Wessel
Antal sider: 128
Type: Paperback
ISBN: 9788740662917

På lager

Yderligere information

Kogin broderi – den ultimative grundbog

Navnet “kogin” kommer af koginu (ko=lille ginu=tøj), som er navnet på en lang jakke med en sammensyning midt på ryggen. Den minder om en hantan (arbejdsjakke).
Med forsting syet i hvid bomuldstråd på indigoblåt asa-stof (fremstillet af hør- eller bastfibre) siges kogin at repræsentere spredte snefnug på jorden. Det sys fra side til side og oftest over et ulige antal talte tråde; 1,3,5 og i visse tilfælde 7. Lange sting undgås på forsiden af stoffet, men ligger på bagsiden, med det resultat at stoffets tykkelse næsten tredobles og virker isolerende.

I denne omfattende grundbog præsenterer den talentfulde brodøse Susan Brisco dig for alt, hvad du behøver at vide, for at komme godt i gang med kogin. Lige fra valg af stof og tråd til overførsel og syning af mønstre.  Bogen indeholder et stort mønsterkatalogmed ikke mindre en 230 diagrammet til traditionelle mønstre.

Med denne paperback bog i hånden kan du lære alt, hvad du behøver at vide for at mestre teknikkerne bag kogin broderi. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, vil du finde trin-for-trin instruktioner, praktiske tips og tricks. Du får desuden en bred vifte af mønstre, der inspirerer til dine egne kreative projekter.

Fra traditionelle japanske mønstre til moderne design er “Kogin broderi – den ultimative grundbog” din nøgle til at udforske denne smukke broderistil på en dybdegående og fornøjelig måde. Denne bog et must-have for enhver broderientusiast eller håndarbejdslivsnyder.

Tag det første skridt mod at mestre kogin broderi med denne omfattende guide.

Klar til at udforske en verden af ​​kreativitet?

Bestil din udgave af “Kogin broderi – den ultimative grundbog” hos Tille’s i dag!

Måske er dette også noget for dig

Spændende gaveidéer

Er du på udkig efter en gave?
Så kunne disse udvalgte produkter måske være noget for dig!

Glade kunder

Se hvad vores kunder siger om Tille’s

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomVis webshop