GRATIS FRAGT ved køb over 599 DKK

Kategori: Broderigarn

Viser 1–12 af 31 resultater

Broderigarn

Tille’s er online forhandler af et bredt udvalg af garn og tråd til brug i forbindelse med broderiarbejde. Vi har udvalgt de forskellige materialer med fokus på æstetik og kvalitet, således at alle vores kunder får en positiv oplevelse ved at købe garn og tråd igennem Tille’s.

Broderigarn til den kvalitetsbevidste forbruger

Her finder du broderigarn til den kreative og kræsne forbruger, der nyder at brodere i sin fritid. Disse produkter er henvendt til dig, som leder efter garntyper, der særligt er velegnede til brodering.

Det broderigarn, du kan findes på Tille’s kan blandt andet bruges til brodering på duge, puder og tæpper eller til broderi af navne på f.eks. dåbskjoler.

I tvivl om dit køb af broderigarn?

Hos Tille’s sørger vi altid for at yde vores kunder den bedste service og vejledning. Derved føler vi bedst muligt, at vi kan sikre vores kunder – og dig – den allerbedste oplevelse. Dette gør sig naturligvis gældende, hvad enten du bestiller enkelte eller mange produkter fra vores webshop.

Broderisæt til nybegynderen

Såfremt du er nybegynder og aldrig tidligere har prøvet kræfter med broderingsarbejde, kan du med fordel vælge et af vores kits. Deri er inkluderet broderigarn, nål, tråd, stof samt en udførlig stingvejledning, så du får det helt rigtige motiv.

Vejledning og kurser i brodering

– også i valg af broderigarn

Er du i tvivl, så kontakt os endelig her på siden eller kig forbi til et af vores mange kreative kurser. Vores kursister er altid i de bedste hænder, når nye sting og metoder skal tillæres. Vi tilpasser altid vores læring til den enkeltes erfaring og kompetencer, så det bliver sjovt at lære nyt og du går uden tvivl her fra med mere broderierfaring end da du kom.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomVis webshop