GRATIS FRAGT ved køb over 599 DKK

Kategori: Broderikit

Viser 1–12 af 157 resultater

Broderikit

Hos Tille’s finder du broderikit fra blandt andet Fru Zippe. Disse kan med fordel anvendes til brodering på duge, håndklæder, puder og tæpper. Alle de forskellige broderikit’s kan findes på Tille’s online shop.

At arbejde med et broderikit

Et broderikit kan med fordel anvendes af både nybegyndere og øvede. Inkluderet i kittet er der en udførlig stingvejledning samt alle de materialer, der skal bruges i forhold til det valgte motiv. Det være sig nåle til brug ved brodering, specielt broderigarn samt lærred, hvorpå motivet kan broderes.

Broderikit’s af dygtige designere

Tille’s broderikit’s er alle udarbejdet i utrolig flot grafik, designet af en række dygtige designere, som hver især sætter deres eget præg på de specifikke motiver. Vi har fornøjelsen af at præsentere designs fra blandt andet: Tine Wessel – Pelse Asboe – Ellen Marie Rodil – Anne Sandbjerg – Astrid Skibsted Holm m. fl.

Vejledning ved brug af Tille’s broderikit

Hos Tille’s sørger vi altid for at give den bedste service og vejledning. Således får du den bedste oplevelse, hvis du bestiller et eller andet fra vores shop. Om du er nybegynder eller har erfaring, spiller ingen rolle, stingvejledningen hjælper dig godt på vej.

Kurser i brodering

Er du i tvivl, så kontakt os endelig her eller kig forbi til et af vores mange kreative kurser. Vores kursister er altid i de bedste hænder, når nye sting og metoder skal tillæres. Vi tilpasser altid vores læring til den enkeltes erfaring og kompetencer, så det bliver sjovt at lære nyt.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomVis webshop