GRATIS FRAGT ved køb over 599 DKK

Kategori: Korssting

Viser 1–12 af 191 resultater

Korssting

Tille’s har et bredt udvalg af korsstingsmønstre og kits til brug i forbindelse med korsstingsbroderi. Vi har udvalgt de forskellige mønstre med fokus på æstetik og kvalitet, således at alle vores kunder får en positiv oplevelse ved at købe både mønstre og materialer hos Tille’s.

Korsstingsmønstre til den kvalitetsbevidste forbruger

Korssting til den kreative og kræsne forbruger, der nyder at brodere i sin fritid. Disse produkter er henvendt til dig, som leder efter  særlige mønstre som passer til tidens trends.

De mønstre, du kan finde på Tille’s kan blandt andet bruges til puder, billeder, løbere eller små brugsgenstande.

I tvivl om dit køb af mønster?

Hos Tille’s sørger vi altid for at yde vores kunder den bedste service og vejledning. Derved føler vi bedst muligt, at vi kan sikre vores kunder – og dig – den allerbedste oplevelse. Dette gør sig naturligvis gældende, hvad enten du bestiller enkelte eller mange produkter fra vores webshop.

Vejledning og kurser i brodering

– også i valg af mønstre

Er du i tvivl, så kontakt os endelig her på siden eller kig forbi til et af vores mange kreative kurser. Vores kursister er altid i de bedste hænder, når nye sting og metoder skal tillæres. Vi tilpasser altid vores læring til den enkeltes erfaring og kompetencer, så det bliver sjovt at lære nyt og du går uden tvivl her fra med mere broderierfaring end da du kom.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomVis webshop