GRATIS FRAGT ved køb over 599 DKK

Kategori: Hørlærred

Hørlærred

Hørlærred fra Tille’s er af utrolig lækker kvalitet og har et hav af forskellige anvendelsemuligheder. Hørlærred er især velegnet til tællesyning. Det være sig f.eks. korsting, bargellog og flettesing og fås f.eks. i en bleget udgave. Det vil sige, at den er hvid og ubleget og farvemæssigt er den naturfarvet eller indfarvet.

Hørlærred til broderi

Tille’s hørlærred er derfor yderst velegnet til broderier, hvor stoffet bliver en del af det visuelle indtryk. Hos Tille’s forhandler vi udelukkende naturmaterialer i metermål, og du kan dermed også føle dig 100 % sikker på god kvalitet og brugervenlige materialer, når du handler her på hjemmesiden. Vi tilbyder længdemål helt ned til min. 10 cm og lagerfører 11 tr og 13 tr, men kan hjemtage andre varianter fra dag til dag.

Hørlærred i forskellige farver

Hos Tille’s forhandler vi hørlærred i en række forskellige farver. Uanset hvilket kreativt projekt du arbejder på, er der således helt sikkert noget, der kan passe din personlige smag. Fra naturfarvet hørlærred til hørlærred i sort og blå – vi har det meste og hvis ikke du kan finde en specifik farve på vores hjemmeside, er du altid velkommen til at kontakte os og forhøre dig om andre farver og kvaliteter.

Køb hørlærred hos Tille’s

Vi betragter det som en ganske naturlig del af vores forretning, at alle kunder får en god oplevelse. Derfor bestræber vi os på altid at levere den bedste service og vejledning, uanset om du søger hjælp til valg af lærred, sytilbehør eller noget helt tredje. Hos Tille’s sørger vi altid for, at du er ordentligt klædt på til de kreative udfoldelser, hvad enten du er nybegynder eller øvet håndarbejder!

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomVis webshop