GRATIS FRAGT ved køb over 599 DKK

Kategori: Broderistof

Viser 1–12 af 73 resultater

Broderistof

Når du vælger broderistof er det vigtigt, at du tager højde for, at det skal være en stoftype, der er specielt fremstillet til selv samme formål. Det skal være en stoftype, der kan holde til de mange små eller store sting og som ikke får vævningen til at skride, hverken nu eller om et halvt år.

Broderistof til den kræsne forbruger

Broderi stof til den kreative og kræsne forbruger, der bruger stoffet som en del af det visuelle indtryk – det er dét, du finder her på siden. Tille’s broderi stof er nemlig henvendt til dig, som leder efter stof, der er særligt velegnet til brodering. Broderistoffet kan blandt andet bruges til at lave bordløbere, betræk til puder eller blot flotte motiver, der kan sættes i ramme og bruges til pynt. Det er kun fantasien sætter grænser.

Broderistof i alle længder, farver og kvaliteter

Hos Tille’s har vi alskens forskellige typer broderistof. Her finder du først og fremmest forskellige kvaliteter, afhængig af hvad det færdige resultat skal bruges til. Ligeledes forhandler vi en lang række forskellige farver, så du kan finde lige det, der passer til din smag. Sidst men ikke mindst har vi broderistof i forskellige længdemål, helt ned til á min. 10 cm.

Kreative broderingskurser for alle

Hos Tille’s sørger vi altid for at give den bedste service og vejledning. Således får du den bedste oplevelse, hvis du bestiller et eller andet fra vores shop. Om du er nybegynder eller har erfaring, spiller ingen rolle, stingvejledningen hjælper dig godt på vej. Er du i tvivl, så kontakt os endelig her eller kig forbi til et af vores mange kreative kurser. Vores kursister er altid i de bedste hænder, når nye sting og metoder skal tillæres. Vi tilpasser altid vores læring til den enkeltes erfaring og kompetencer, så det bliver sjovt at lære nyt.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomVis webshop