GRATIS FRAGT ved køb over 599 DKK

Kategori: Stof

Stof

Stof til den kreative og kræsne forbruger, som nyder at brodere i sin fritid. Disse produkter er henvendt til dig, som leder efter stof, som er velegnet til brodering. Tille’s færdige tekstiler kan kan blandt andet bruges til udformning af duge, puder og tæpper, etc. Tille’s stof kan købes i en lang række farver og størrelser, og vi tilbyder kun den højeste kvalitet.

At vælge stof til brodering

Om du skal brodere eksempelvis billedmotiver eller der skal broderes på duge, sengetøj eller lignende er med til at afgøre, hvilken type stof du skal vælge til opgaven. Der er eksempelvis lærred/stof, hvorpå der ofte vil være på forhånd definerede firkanter, der indikerer, hvordan broderingen skal foregå. Derudover er hør, med sin kraftige kvalitet, et godt valg i forhold til brodering på duge, viskestykker og lignende.

Skulle du være i tvivl om, hvilken type stof, du skal anvende til dit næste håndarbejdsprojekt, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Kontakt Tille’s for information om broderistof

Hos Tille’s sørger vi altid for at give den bedste service og vejledning. Således får du den bedste oplevelse, hvis du bestiller et eller andet fra vores shop. Om du er nybegynder eller har erfaring, spiller ingen rolle, stingvejledningen hjælper dig godt på vej.

Kurser i brodering

Er du i tvivl, så kontakt os endelig her eller kig forbi til et af vores mange kreative kurser. Vores kursister er altid i de bedste hænder, når nye sting og metoder skal tillæres. Vi tilpasser altid vores læring til den enkeltes erfaring og kompetencer, så det bliver sjovt at lære nyt.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomVis webshop