GRATIS FRAGT ved køb over 599 DKK

Kategori: Stof Metervarer

Viser 1–12 af 50 resultater

Stof Metervarer

Få stof i metervarer hos Tille’s! Vi ved nemlig, at stof ikke bare er stof og at det hele afhænger af, hvad materialet skal anvendes til. Vores produkter er derfor henvendt til dig, der søger metervarer af stof, velegnet til eksempelvis brodering. Tille’s færdige tekstiler kan blandt andet bruges til udformning af duge, puder og tæpper, etc. Ja, vores stof i metervarer kan sågar anvendes til at lave tøj til dig og resten af familien.
Det hele afhænger af dig og dine kreative visioner!

Stof i metervarer i alskens forskellige farver

Hos Tille’s er det kreative udtryk nemlig noget af det allervigtigste. Vi vægter hver enkelt kundes kreative udfoldelser, hvad enten der er tale om broderiprojekter, tøjprojekter eller noget helt tredje. Vores metervarer kan således også købes i en lang række farver, mønstre og vi tilbyder kun den højeste kvalitet.

Køb stof i metervarer hos Tille ´s

Foruden webshoppen, står der hos Tille’s altid et hold af engagerede håndarbejdere klar til at hjælpe dig med alt, fra stof i metermål til broderikit og andet til den kreative udfoldelse. Vi vægter et tårnhøjt serviceniveau, hvor råd og vejledning indgår som en fast del af vores forretning. Således bestræber vi os på at give dig den bedste oplevelse, hver eneste gang, du handler hos os.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomVis webshop