GRATIS FRAGT ved køb over 599 DKK
Varenummer Ikke mulig Kategorier , , ,

Tulip Milliners nåle

69,00 kr.

Tulip, Milliners Broderinåle

Disse nåle er specielt velegnet til at sy alle former for knuder, Det skyldes at nålens tykkelse er ens i top op bund. Slut med at kæmpe for at få nålen igennem dine viklinger  – nu kan du lave perfekte knuder, hver gang!

Nålene leveres i et lille glasrør med korkprop og i fin æske. Fås enten med små nåle i størrelse 8, 9 og 10 eller lidt større nåle i størrelse 3, 5 og 7.

Yderligere information

Tulip, broderinåle

Historien om Hiroshima Nåle går over 300 år tilbage i tiden til dengang Asano klanen udbredte håndværket til de lavstående samuraier, så de havde mulighed for at brødføde sig selv. 300 års konstant udvikling og forbedring af materialer og form i samme område betyder at man idag er førende indefor produktionen af nåle.

Nålene er i dag verdenskendte for deres holdbarhed og skarphed. Øjet er specielt udviklet så nålene er lette at tråde. Pris og kvalitet hænger sammen, her får du kvalitet udover det sædvanlige!

 

Tille’s Hverdagsluksus er håndplukkede produkter fra hele verden. Produkterne udvælges til dig som sætter pris på høj kvalitet og æstetik.
Godt værktøj er det halve arbejde  – det gælder indenfor alle håndværk og selvfølgelig også indenfor broderi og håndarbejde generelt.  Hverdagsluksus stemplet hjælper dig til at genkende de produkter som både opfylder vores krav til kvalitet og design.

Brug dem til selvforkælelse  eller som gave til en der kun fortjener det allerbedste.

Måske er dette også noget for dig

Spændende gaveidéer

Er du på udkig efter en gave?
Så kunne disse udvalgte produkter måske være noget for dig!

Glade kunder

Se hvad vores kunder siger om Tille’s

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomVis webshop