GRATIS FRAGT ved køb over 599 DKK

Kategori: Bomulds- og patchworkstof

Bomuldsstof

Bomuldsstof fra Tille’s er af utrolig lækker kvalitet og har et hav af anvendelsemuligheder. Med vores store udvalg af bomuldsstof i mange forskellige farver og mønstre, er det således også kun fantasien, der sætter grænserne. Det bomuldsstof der forhandles på Tille’s er af en kvalitet, hvor det gør det muligt, at frembringe de smukke og farverige interiøremner i hjemmet.

Bomuldsstof fra Gütermann

Blandt nogle af vores mest populære varer er den smukke kollektion fra det tyske firma Gütermann. Her er der tale om tysk kvalitet, når det er allerbedst. Med mere end 150 års erfaring med stof, tråde mv. leverer Gütermann holdbare bomuldsstoffer, der samtidig er smukke at se på.

Bomuldsstof fra Gütermann kan med fordel anvendes til duge, sengetøj, gardiner og meget mere.

Vejledning i valg af det rigtige bomuldsstof

Hos Tille’s sørger vi altid for at give den bedste service og vejledning. Således får du den bedste oplevelse, hvis du bestiller et eller andet fra vores shop. Om du er nybegynder eller har erfaring med broderi, spiller ingen rolle, vores stingvejledninger hjælper dig godt på vej.

Kreative broderikurser for alle

Er du i tvivl, så kontakt os endelig her eller kig forbi til et af vores mange kreative kurser. Vores kursister er altid i de bedste hænder, når nye sting og metoder skal tillæres. Vi tilpasser altid vores læring til den enkeltes erfaring og kompetencer, så det bliver sjovt at lære nyt.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomVis webshop