GRATIS FRAGT ved køb over 599 DKK

Kategori: Hørstof

Viser alle 4 resultater

Hørstof

Hørstof er et 100 % naturligt materiale, der især udmærker sig ved sine alsidige egenskaber. Denne type stof kan med fordel anvendes til viskestykker, dækkeservietter og sågar hjemmesyet sengetøj.

Derudover har hørstof den store fordel, at det frigiver fugt og således – ligesom andre former for naturstof – tillader huden at ånde. Netop derfor anvendes dette materiale også ofte til sommertøj, hvor det bruges til alt, fra lette sommerkjoler til bukser og jakker.

Hørstof til broderi

Foruden tøj og boligtekstiler, kan hørstof med fordel også anvendes til diverse broderiprojekter. Du kan vælge at brodere på dine nye, hjemmesyede viskestykker eller du kan vælge at brodere et motiv på en pude, til en billedramme el.lign. På den måde har du altså muligheden for at sætte dit helt eget, personlige præg på dine kreative projekter.

Hørstof som metervare

Hørstof fra Tille’s er af utrolig lækker kvalitet og fået i adskillige farver, med striber og ufarvet. Stoffet er nemt at farve og hvad enten du skal bruge det til tøj eller boligtekstiler, kan du med lethed selv lege med forskellige indfarvninger. Med vores brede udvalg af hørstof sætter kun fantasien grænserne for dine kreative udfoldelser.

Hos Tille’s forhandler vi kun stof i metermål, og det samme gør sig gældende med vores hørstof. Fordelen ved metervarer er, du derved kan bestille nøjagtigt den mængde, du har brug for. På den måde står du heller ikke tilbage med en hel masse spildstof.

Køb dit hørstof hos Tille’s

Hos Tille’s garanterer vi for god service og vejledning, hvad enten det drejer sig om valg af de rette materialer eller du skal bruge sytilbehør til en kreativ opgave. Således får du altså den bedste oplevelse, hver gang du bestiller et eller andet fra vores shop.

Om du er nybegynder eller har erfaring med anvendelsen af de forskellige materialer, spiller ingen rolle – vi står klar til at hjælpe dig med alt, hvad du har brug for. Er du i tvivl om valg af materiale, farve eller noget helt tredje, så kontakt os endelig her eller kig forbi til et af vores mange kreative kurser.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomVis webshop