GRATIS FRAGT ved køb over 599 DKK

Kategori: Stramaj stof

Viser 1–12 af 15 resultater

Stramaj stof

Stramaj er en kraftig type stof, der er lavet af hør- eller bomuldsstof. Det er stivere, har større huller og anvendes ideelt som bundstof ved broderi. Ved stramajbroderi sys der med uldgarn. Denne type garn er tykkere end almindeligt broderigarn og er særligt velegnet til brodering for børn eller folk, der døjer med, at synet svigter.

Stramaj til dekorering af boligtekstiler

Stramaj er især henvendt til dig, som ønsker at lave pyntebetræk til puder eller mønstre på tæpper samt gobeliner og petit point. Dette materiale er ideelt til heltdækkende broderiprojekter. Tille’s stramaj stof i længdemål helt ned til min. 10 cm. Vi har, hos Tille’s valgt at forhandle stramaj fra f.eks. Fru Zippe, der er særligt kendte for deres høje kvalitetsniveau og brugervenlige materialer.

Stramaj i forskellige materialer

Hos Tille’s forhandler vi forskellige former for stramaj stof. Der er mono stramaj, der især velegner sig til stingtyper, der er heldækkende. Det vil sige, at tråden broderes på stoffet, således at denne dækker stramajens hvide farve. Ligeledes forhandler vi vandopløseligt stramaj, der er fantastisk til anvendelse på vævet stof eller strik – eksempelvis huer, hvorpå du gerne vil have broderet et flot motiv.

Køb stramaj stof hos Tille´s

Hos Tille’s sørger vi altid for at give den bedste service og vejledning. Således får du den bedste oplevelse, hvis du bestiller et eller andet fra vores shop. Er du i tvivl om valg af broderistof, broderimønstre eller dertilhørende broderitilbehør, så kontakt os endelig her eller kig forbi til et af vores mange kreative kurser. Vores kursister er altid i de bedste hænder, når du kaster dig ud i stramaj syning og nye sting og metoder skal tillæres. Vi tilpasser altid vores læring til den enkeltes erfaring og kompetencer, så det bliver sjovt at lære nyt.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomVis webshop