GRATIS FRAGT ved køb over 599 DKK
Varenummer THN-030E Kategorier , , ,

Tulip Sashikonåle

Fra 69,00 kr.

Tulip, Sashikonåle

Disse nåle er specielt velegnet sashiko broderi. De er lange og slanke og kan derfor bære flere sting ad gangen end en almindelig nål.

Nålene leveres i et lille glasrør med korkprop og i fin æske.

 

Yderligere information

Tulip, Sashiko broderinåle

Historien om Hiroshima Nåle går over 300 år tilbage i tiden til dengang Asano klanen udbredte håndværket til de lavstående samuraier, så de havde mulighed for at brødføde sig selv. 300 års konstant udvikling og forbedring af materialer og form i samme område betyder at man idag er førende indefor produktionen af nåle.

Nålene er idag verdenskendte for deres holdbarhed og skarphed. Øjet er specielt udviklet så nålene er lette at tråde. Pris og kvalitet hænger sammen, her får du kvalitet udover det sædvanlige!’

Tille’s Hverdagsluksus er håndplukkede produkter fra hele verden. Produkterne udvælges til dig som sætter pris på høj kvalitet og æstetik.
Godt værktøj er det halve arbejde  – det gælder indenfor alle håndværk og selvfølgelig også indenfor broderi og håndarbejde generelt.  Hverdagsluksus stemplet hjælper dig til at genkende de produkter som både opfylder vores krav til kvalitet og design.

Brug dem til selvforkælelse  eller som gave til en der kun fortjener det allerbedste.

 

 

 

 

Måske er dette også noget for dig

Spændende gaveidéer

Er du på udkig efter en gave?
Så kunne disse udvalgte produkter måske være noget for dig!

Glade kunder

Se hvad vores kunder siger om Tille’s

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomVis webshop