GRATIS FRAGT ved køb over 599 DKK
Varenummer POSI Kategorier , , , ,

Elbesee Posilock Gulvramme

699,00 kr.

Materiale: Bøgetræ
Passer til syringe up til  Ø45cm
Kan også bruges til Quilterammer

Stelhøjde ca. 1 m

På lager

Yderligere information

Elbesee Gulvramme med Beslag

Hos Tille’s har vi stor erfaring og viden om broderi, og vi ved, hvor vigtigt det er at have det rette udstyr til dine projekter. Posilock fra Elbesee er designet til at give dig den bedst mulige arbejdsoplevelse, uanset om du arbejder med store eller små broderiprojekter.

Komfortabel og Justerbar

Elbesee Posilock Floor Stand er ideel til dig der helst vil sidde i en lænestol og brodere. Selve stellet er 1 m i højden og delene kan justeres så de passe til din foretrukne arbejdsstilling.  Denne fleksibilitet gør det nemt at finde den perfekte position, så du kan brodere i timevis uden ubehag.

Fleksibel og Alsidig

Denne gulvramme er utrolig fleksibel, både hvad angår positionsindstillinger og muligheden for at arbejde med forskellige typer og størrelser af rammer. Du kan montere rammer på op til 45 cm, hvilket gør den ideel til en bred vifte af syprojekter. Uanset om du arbejder med små detaljer eller større designs, giver Posilock dig den stabilitet og støtte, du har brug for.

Nem at Montere og Bruge

Elbesee Posilock Floor Stand er nem at samle og bruge. Med en enkel og intuitiv opsætning kan du hurtigt komme i gang med dine projekter. Justerbarheden gør det muligt at tilpasse standeren præcis til dine behov, hvilket sikrer en behagelig og effektiv arbejdsproces.

Bestil Elbesee Posilock Floor Stand i Dag

Gør dine syprojekter nemmere og mere behagelige med Elbesee Posilock Floor Stand. Bestil din i dag hos Tille’s, hvor vi er dedikerede til at tilbyde de bedste produkter og den bedste vejledning inden for broderi. Lad os hjælpe dig med at tage dit broderi til næste niveau!

Modellen er flexibel på både i positionsindstillinger og mulighed for at arbejde med forskellige typer og størrelse af rammer. Du kan montere rammer på om til 45. cm.

 

Vidste du?

At du altid mødes af uddannet personale hos Tille’s. Vi ved rigtig meget om broderi og du kan altid få gode råd og vejledning til dit næste broderi projekt. Vi mestrer alle teknikker og arbejder hverdag med broder. Derfor ved vi også hvilke værktøjer der er de rette til at hjælpe dit til et godt resultat.

Du kunne også være interesseret i...

Måske er dette også noget for dig

Spændende gaveidéer

Er du på udkig efter en gave?
Så kunne disse udvalgte produkter måske være noget for dig!

Glade kunder

Se hvad vores kunder siger om Tille’s

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomVis webshop