GRATIS FRAGT ved køb over 599 DKK
Varenummer VTC Kategorier , , , ,

Elbesee Tilbehør til sitting frame

299,00 kr.

Materiale: Bøgetræ
Passer til syringe up til  Ø30 cm
Passer til syrammer up til 30,5×22,9 cm

 

På lager

Yderligere information

Elbesee “Tønde” beslag til syramme

Denne lille “tønde” er næsten uundværlig hvis du har brug for at side ved et bord og  brodere. Muligheden for at kunne arbejde med el til syrammer op til 30 cm gør det muligt for dig at arbejde med to frie hænder på selv lidt større broderier.

Robust og Stabil

Udformningen i bøgetræ sikrer en solid og stabil fastgørelse af dine syrammer. Med Elbesee beslaget kan du være sikker på, at din syramme sidder godt fast, selv når du arbejder med lidt større rammer. Det er generelt en god idé at beklæde dine syringe med stof inden du tager dem i brug. På den måde kan du undgå at stoffet løsner sig alt for hurtigt.

Let at Montere og Bruge

Med et praktisk tøndeformet beslag, der skrues fast på bordpladen, er denne bordklemme nem at montere. Det tager kun et øjeblik at sætte den op, så du hurtigt kan komme i gang med dit broderi projekt.

Perfekt til Broderi

Hvis du elsker at brodere, er Elbesee Versatile Table Clamp et must-have. Den hjælper dig med at arbejde i en mere ergonomisk stilling, så du undgår belastning af dine hænder og arme. Nu kan du broderer i timevis uden at blive træt!

Maksimer Dine Syprojekter

Med Elbesee Versatile Table Clamp kan du fokusere fuldt ud på din kreativitet, uden at skulle bekymre dig om, at syrammerne flytter sig. Det giver dig mulighed for at opnå flotte, professionelle resultater hver gang.

Køb Elbesee Versatile Table Clamp i Dag

Gør dine syprojekter lettere og sjovere med Elbesee Versatile Table Clamp.

Vidste du?

At du hos Tille’s altid mødes af uddannet personale. Vi ved rigtig meget om broderi og du kan altid få gode råd og vejledning til dit næste broderi projekt. Vi mestrer alle teknikker og arbejder hver dag med broderi. Derfor ved vi også, hvilke værktøjer der er de rette til at hjælpe dig til et godt resultat.

Du kunne også være interesseret i...

Måske er dette også noget for dig

Spændende gaveidéer

Er du på udkig efter en gave?
Så kunne disse udvalgte produkter måske være noget for dig!

Glade kunder

Se hvad vores kunder siger om Tille’s

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomVis webshop