GRATIS FRAGT ved køb over 599 DKK

Kategori: Fru Zippe

Viser alle 8 resultater

Fru Zippe

Fru Zippe broderikit’s til duge, håndklæder, puder og tæpper er altid garanti for at finde et mønster eller et broderikit, du kan lide. Alle Fru Zippe’s mønstre kan findes på Tille’s online shop, hvor du ligeledes finder alt det tilbehør, du kan få behov for i forbindelse med broderiarbejdet.

Fru Zippe – en klar vision for hvert enkelt motiv

En af fordelene ved produkterne fra Fru Zippe er, at hun altid har en helt klar vision for, hvordan produktets slutresultat skal se ud. Dette giver flotte, spændende og ikke mindst kreative motiver, hvor både øvede og nybegyndere kan være med i legen. Fru Zippe er altså et univers for dig, der elsker at brodere og som nyder at have konkrete motiver at arbejde ud fra.

Broderikit med alt, du behøver

Inkluderet i alle broderikit’s fra Fru Zippe er garn, broderinål, velegnet stof mv. Dermed får du alt, du behøver i et enkelt produkt. Fordelen ved at vælge denne løsning er, at Fru Zippe har taget stilling til garn- og stoftype, nålens tykkelse og alt det andet, der kan være svært at gennemskue for nybegynderen. Inkluderet i disse kit’s er naturligvis også en udførlig stingvejledning, så du får et slutresultat, der er tilsvarende det motiv, du oprindeligt har købt.

Råd og vejledning ved køb af Fru Zippe’s broderkit

Hos Tille’s sørger vi altid for at give den bedste service og vejledning. Således får du den bedste oplevelse, hvis du bestiller et eller andet fra vores shop. Om du er nybegynder eller har erfaring, spiller ingen rolle, stingvejledningen hjælper dig godt på vej.

Lær at brodere på Tille’s kreative kurser

Er du i tvivl, så kontakt os endelig her eller kig forbi til et af vores mange kreative kurser. Vores kursister er altid i de bedste hænder, når nye sting og metoder skal tillæres. Vi tilpasser altid vores læring til den enkeltes erfaring og kompetencer, så det bliver sjovt at lære nyt.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomVis webshop