GRATIS FRAGT ved køb over 599 DKK

Kategori: Gave idéer

Viser 1–12 af 24 resultater

Gaveidéer

Broderi og startkit er nogle af de perfekte gave idéer for den passionerede håndarbejder. Begge dele er blandt nogle af de produkter, der kan findes hos Tille’s. Vi har et stort udvalg af gave idéer til den kreative modtager. Alt i broderi og sy-udstyr. Tille’s produktudvalg spænder vidt og indeholder alt fra en masse kreative tryk og mønstre til broderi på puder, tæpper, etc. til udstyr og bøger om broderi.

Kreative gaveidéer

Foruden muligheden for at købe gaver til en kreativ sjæl, tilbydes du her på Tille’s et fuldt ud legende inspirationsunivers. Hvis du har mod på selv at give dig i kast med en hjemmelavet gave, kan du således finde en lang række spændende og sjove forslag til den personlige gave her på siden.

Tille’s hjælper dig med at finde den helt rigtige gave

Hos Tille’s hjælper vi dig gerne med en helt unik gave, hvis du ikke kan finde noget, der fanger dig her på siden. Vi er selv en flok kreative sjæle, der elsker at udfolde os med syning og broderi og har helt sikkert også et forslag til en unik gave.

Råd og vejledning omkring syning og broderi

Hos Tille’s sørger vi altid for at give den bedste service og vejledning. Således får du den bedste oplevelse, hvis du bestiller et eller andet fra vores shop. Om du er nybegynder eller har erfaring med broderi, spiller ingen rolle, vores stingvejledninger hjælper dig godt på vej.

Gode gaveidéer – giv et kreativt kursus

Er du i tvivl, så kontakt os endelig her eller kig forbi til et af vores mange kreative kurser. Vores kursister er altid i de bedste hænder, når nye sting og metoder skal tillæres. Vi tilpasser altid vores læring til den enkeltes erfaring og kompetencer, så det bliver sjovt at lære nyt.

Derudover kan du med stor fordel vælge et af vores kurser til modtageren, der ikke ønsker sig noget. Med et kursus lover vi fagligt dygtige undervisere, hyggelig atmosfære og en masse ny viden omkring syning og broderi.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomVis webshop